Børne Yoga hold

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.25.3″][et_pb_row _builder_version=”3.25.3″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25.3″][et_pb_text _builder_version=”3.25.3″]

Børneyoga forløb 

 

Yoga Tribe – Slagelse tilbyder nu et spændende og sjovt børneyogaforløb med Lotte Lykke

 

Giv dit barn det bedste pusterum fra hverdagens krav og forventninger. Et øjeblik hvor nærvær og leg er i højsæde og dit barn får muligheden for blot at være sig selv. 

 

Mit børneyoga forløb foregår som en legende aktivitet, hvor børnene får mulighed for at opleve yoga med egen krop. Mit overordnede fokus er at børneyoga skal være sjovt og nærværende. Jeg ønsker at inddrage børnenes ideer, fantasi og forkellige udtryk når vi dykker ned i bl.a. dyrelyde, eventyr, grin og sjove stillinger. Vi arbejder med bevægelse, balance, stræk, åndedræt og afspændingsøvelser.

 

Yoga i børnehøjde kan være med til at understøtte børns glæde ved bevægelse, kropsbevidsthed, men også deres evne til stilhed og koncentration.

 

Praktisk:

  • Tidspunkt: Mandage kl 15.45 – 16.30: 21.oktober, 28. oktober, 4. november, 11. november, 18. november, 25. november, i alt 6 gange. 
  • Pris for hele forløbet er 250 kr
  • Tilmelding og betaling via mobilepay til Lotte Lykke på tlf 30481103, skriv ”børneyoga” + ”barnets navn og alder” ved tilmelding.
  • Børn under 8 år skal have en forældre/bedsteforældre/voksen med. Ældre børn er også meget velkommen til at tage en voksen med. 
  • I tilfælde af for stor aldersspredning, kan det være at vi deler holdet op. I vil selvfølgelig blive kontaktet hvis dette er tilfældet

 

Kærlig Hilsen Lotte Lykke

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *