Kære yogi/yogini

Vores passion og mange års erfaring på yogamåtten skal inspirere dig. Vi gør vores bedste til at tilstræbe vores yoga sessioner for alle og når du kommer første gang hos os, vejleder vi gerne hvor du kan få mest ud af vores undervisning. Åndedrættet er kroppens første føde/næring og derfor har vi meget fokus på åndedrættet via teknikker, meditation og afspænding.

Glæd dig til tiden på måtten til dig, for dig, fra alle os i Yoga Tribe – Slagelse

 

Irene Rasmussen

Tlf.:/MobilePay - 20 69 20 27

Jeg er uddannet Hatha Yoga lærer hos Karen Loy Aronson, derudover har jeg 1. modul af Yin Yoga uddannelsen hos Trine Hedegaard.

Yoga har været en del af min hverdag i mere end 30 år.

Jeg underviser i Hatha Yoga, Senior Yoga og Yin Yoga. Min undervisning er varieret og planlagt ud fra et skiftende tema.

Yoga handler for mig om at skabe en sammenhæng mellem bevægelse, åndedræt, krop og sind, om at få opmærksomheden ud af hovedet og ned i kroppen. Jeg vil gerne inspirere deltagerne til at lære at lytte til egen krop og til at reagere på de signaler kroppen giver.

Karen Loy Aronson

Tlf. 53 87 87 43/Mobile Pay - 99908

Jeg er uddannet Hatha yogalærer, coach og ernæringsvejleder og har over 30 års undervisningserfaringer indenfor sundhed og velvære. Jeg tilbyder en bred vifte af yogaformer som Hatha, Yin, Restorative og mere. Jeg har en 100 timers Basis Yoga Uddannelse du kan tilmelde dig til hvert efterår. Find mere information om det jeg tilbyder på min hjemmeside forneden.

Når du træder ind på måtten er fokus på kroppen. Din krop er dit tempel. Din krop lever i nuet og er din måde hvorpå du navigerer i din hverdag. I mine timer inspireres du til at passe bedre på din krop, lyt til din krop og lær den bedre at kende. Jeg hjælper dig finden friheden, fysisk, psykisk, mentalt, emotionelt, spirituelt.

Vi ses på måtten DIN.

Læs mere om mig på www.karenloy.dk

Simonne Gorju

Tlf. 40 50 33 22/ MobilePay - 42232

Jeg hedder Simonne Gorju, og jeg underviser i INDISK morgenyoga og Yoga for Men.

Jeg har undervist i bevægelse og træning i mange år. Jeg er uddannet i Pilates/Effekt  igennem Birgitte Nymann, har taget kurser hos Simon Krohn og har taget en 100 timers Basis Yoga Uddannelse med Karen Loy Aronson. Jeg var i 2019 i Indien i en måned og havde personlig træning, af det grundlæggende yoga gennem en Indisk yogalærer.

I Indien forklarede læreren mig, at os fra den vestlige verden, skal vi huske at opvarmningen af kroppen tager længere tid, pga. klimaet, derfor har jeg stor fokus på opvarmning som grundformen, dybe stræk og med fokus på vejrtrækning. Jeg ønsker at give mine deltager en følelse af frihed i krop og sind, og at komme lidt tættere på dig selv.

Christina Herum

Tlf.:/MobilePay - 40 21 21 91

Jeg hedder Christina. Jeg har elsket at dyrke yoga i nu omkring 14 år. Jeg har taget 2 intense uddannelsesforløb på ”Akademiet for mindfulness og livsbevidsthed” med fokus på restorativ- og mindful yoga og selvfølgelig mindfulness. Derefter tog jeg Karen Loys Hatha yogauddannelse.

I min undervisning vil jeg bruge mindfulness teknikker for en lidt dybere meditation samt have en blid og mindful tilgang til hatha yogaen.

Jeg ønsker at bidrage til, at du kan løsne op i krop og sind og finde indre ro. Du inviteres til at komme fra hovedet og ned i kroppen og ind i åndedrættet. Åndedrættet åbner døren til at opløse spændinger i kroppen, og meditationen forbedrer din evne til nærvær i din yogapraksis –og på sigt også i din hverdag. Når vi tager os af os selv, og kommer bevidst tilstede i stedet under vores fødder, kan vi forene krop og sind og finde den retning, som vi ønsker at bevæge os i, i livet.

Erling Strauss

Tlf.:/MobilePay - 22 32 33 77

Jeg er 54 år, uddannet smed, pædagog, lærer, klatreinstruktør og yogalærer. Klatring er min store passion. Jeg benytter svømning og især yoga som restitutionstræning. Yoga virker for mig som genial vedligeholdelse af kroppen, både fysisk og psykisk.

På mit hold I dette efterår vil vi have fokus på rygtræning. Som deltager vil du lære om de grundlæggende principper i yoga, med fokus på forebyggelse og lindring af rygsmerter. 

Mette Peoples

Tlf. - 26 66 95 56   Mobile Pay - 96074

Jeg hedder Mette Peoples og er 48 år. Jeg har undervist i yin yoga, innerbody flow og saunagus i København i 7 år. Jeg er uddannet yin yogalærer hos Victor Chng og i Innerbody flow hos Angela Farmer. Jeg hjælper dig til at opleve en større indre ro, nærvær og til at komme helt ned i kroppen. Du vil føle at batterierne bliver ladt og at du får givet slip på unødvendige spændinger. Jeg bruger Aromaterapi i min yogaundervisning, som et ekstra redskab, til at få dig ind i en tilstand af ro og afslapning. Aromaterapien er frivillig og det er altid muligt at sige nej tak. 

 

 

Randi Terp

Tlf.:/MobilePay - 30 86 14 57

Jeg hedder Randi, og jeg er uddannet yogalærer ved Karen Loy Aronson. Jeg dyrkede yoga i 8 år, inden jeg tog min uddannelse.

Mit ønske er at give dig et pusterum midt i din travle hverdag. Med nogle enkle redskaber fra yogaen, vil jeg vise dig, hvordan vi kan drage fordel af at vende opmærksomheden indad og skabe balance imellem krop og sind. Med yogaen kan vi komme tilbage til os selv, og vi får en fysisk og mental velvære. Et overskud til at gribe nye udfordringer an.

Hanne Roulund 

Tlf.: 53 76 08 88

Jeg er Certificeret Advanced FascialFlow® Underviser hos Fascial Flows grundlægger Jeanne Jensen. Jeg har arbejdet med bindevævet siden 2013 og undervist i Fascial Flow® siden 2016. Jeg har små hold, hvor der er plads til nærvær, fordybelse og individuelle hensyn.

Fascial Flow® er blid bevidst bevægelse af bindevævet. Der er både intuitive blødgørende bevægelser og mere strukturerede funktionelle bevægelser, der retter kropsholdningen op. De fleste bevægelser er langsomme og vi giver os tid til at mærke efter og hjælper hinanden til en øget kropsbevidsthed. Du vil kunne mærke en forskel med det samme og når du har trænet dit bindevæv i 6-12 måneder, begynder der at ske varige ændringer i vævet, som bliver mere spændstigt. Du vil opleve mere lethed, smidighed og velvære i kroppen.

I Fascial Flow® arbejder vi meget i det ordløse rum. Det kan ikke forklares – det skal opleves! Gør noget godt for dig selv: Prøv det!

Fascial Flow® Forløb starter med en introduktion 16.10.23

Læs mere om mig på http://www.livsbobler.dk

Sabrina Dalsø

Tlf. 60 10 37 85/MP: 891190

Jeg hedder Sabrina og jeg har dyrket yoga siden 2007. Jeg har en certificeret 200- timers yin yoga uddannelse og overbygning fra yin til yang. Derudover er jeg uddannet sundhedsrådgiver/kostvejleder med speciale i vægttab.
Min start med yin yoga var i 2019, da jeg var igennem et stress-forløb. Yin yogaen hjalp med at finde ro i krop og sind- jeg lærte også at kunne mærke min egen krop bedre. Det er nogle af de ting jeg gerne vil give videre i min undervisning; ro i kroppen og mærk din egen krop bedre. Jeg er altid klar med et smil på mine klasser.

Kirsten Corell

Tlf./MP: 20 85 12 42

Jeg hedder Kirsten Corell, og er uddannet Hatha Yoga lærer hos Karen Loy Aronson.
Yogaen har været en del af mit liv de sidste 20 år.
Jeg underviser i Hatha yoga. Min undervisning er varierende og vil løbende være med forskellige temaer.
Yogaen er for mig et redskab til at lære kroppen at kende.
Igennem yogaen ønsker jeg at berolige sindet og give opmærksomhed til vores åndedræt som der så skaber balance i både krop og sind.
Vi ses i YOGA TRIBE.