Kære yogi/yogini

Vores passion og mange års erfaring på yogamåtten skal inspirere dig. Vi gør vores bedste til at tilstræbe vores yoga sessioner for alle og når du kommer første gang hos os, vejleder vi gerne hvor du kan få mest ud af vores undervisning. Åndedrættet er kroppens første føde/næring og derfor har vi meget fokus på åndedrættet via teknikker, meditation og afspænding.

Glæd dig til tiden på måtten til dig, for dig, fra alle os i Yoga Tribe – Slagelse

 

Irene Rasmussen

Tlf.:/MobilePay - 20 69 20 27

Jeg er uddannet Hatha Yoga lærer hos Karen Loy Aronson, derudover har jeg 1. modul af Yin Yoga uddannelsen hos Trine Hedegaard.

Yoga har været en del af min hverdag i mere end 30 år.

Jeg underviser i Hatha Yoga, Senior Yoga og Yin Yoga. Min undervisning er varieret og planlagt ud fra et skiftende tema.

Yoga handler for mig om at skabe en sammenhæng mellem bevægelse, åndedræt, krop og sind, om at få opmærksomheden ud af hovedet og ned i kroppen. Jeg vil gerne inspirere deltagerne til at lære at lytte til egen krop og til at reagere på de signaler kroppen giver.

Karen Loy Aronson

Tlf. 53 87 87 43/MobilePay - 99908

Jeg er uddannet Hatha yogalærer, coach og ernæringsvejleder og har over 30 års undervisningserfaringer indenfor sundhed og velvære. Jeg tilbyder en bred vifte af yogaformer som Hatha, Yin, Restorative og mere. Når du træder ind på måtten er fokus på kroppen. Din krop er dit tempel. Din krop lever i nuet og er din måde hvorpå du navigerer i din hverdag. I mine timer inspireres du til at passe bedre på din krop, lyt til din krop og lær den bedre at kende. Vi ses på måtten DIN.

Læs mere om mig på www.karenloy.dk

Simonne Gorju

Tlf. 40 50 33 22/ MobilePay - 42232

Jeg hedder Simonne Gorju, og jeg underviser i INDISK morgenyoga og Yoga for Men.

Jeg har undervist i bevægelse og træning i mange år. Jeg er uddannet i Pilates/Effekt  igennem Birgitte Nymann, har taget kurser hos Simon Krohn og har taget en 100 timers Basis Yoga Uddannelse med Karen Loy Aronson. Jeg var i 2019 i Indien i en måned og havde personlig træning, af det grundlæggende yoga gennem en Indisk yogalærer.

I Indien forklarede læreren mig, at os fra den vestlige verden, skal vi huske at opvarmningen af kroppen tager længere tid, pga. klimaet, derfor har jeg stor fokus på opvarmning som grundformen, dybe stræk og med fokus på vejrtrækning. Jeg ønsker at give mine deltager en følelse af frihed i krop og sind, og at komme lidt tættere på dig selv.

Christina Herum

Tlf.:/MobilePay - 40 21 21 91

Jeg hedder Christina. Jeg har elsket at dyrke yoga i nu omkring 14 år. Jeg har taget 2 intense uddannelsesforløb på ”Akademiet for mindfulness og livsbevidsthed” med fokus på restorativ- og mindful yoga og selvfølgelig mindfulness. Derefter tog jeg Karen Loys Hatha yogauddannelse.

I min undervisning vil jeg bruge mindfulness teknikker for en lidt dybere meditation samt have en blid og mindful tilgang til hatha yogaen.

Jeg ønsker at bidrage til, at du kan løsne op i krop og sind og finde indre ro. Du inviteres til at komme fra hovedet og ned i kroppen og ind i åndedrættet. Åndedrættet åbner døren til at opløse spændinger i kroppen, og meditationen forbedrer din evne til nærvær i din yogapraksis –og på sigt også i din hverdag. Når vi tager os af os selv, og kommer bevidst tilstede i stedet under vores fødder, kan vi forene krop og sind og finde den retning, som vi ønsker at bevæge os i, i livet.

Erling Strauss

Tlf.:/MobilePay - 22 32 33 77

Jeg er 54 år, uddannet smed, pædagog, lærer, klatreinstruktør og yogalærer. Klatring er min store passion. Jeg benytter svømning og især yoga som restitutionstræning. Yoga virker for mig som genial vedligeholdelse af kroppen, både fysisk og psykisk.

På mit hold I dette efterår vil vi have fokus på rygtræning. Som deltager vil du lære om de grundlæggende principper i yoga, med fokus på forebyggelse og lindring af rygsmerter. 

Rikkemy

Tlf.:/Mobile Pay - 26 74 60 35

Jeg hedder Rikke Østergaard og er faste afløser under sygdom/ferie/lign. Jeg underviser i forskellige former for yoga, lige fra rolig yin/restorativ yoga til den mere yang-prægede vinyasa yoga og kropsterapeutisk grundtræning. Uanset form er det overordnede mål altid via åndedrættet at skabe balance mellem krop og sind og dermed øget ro og velvære både fysisk og mentalt. 

Rikke Østergaard - yogatribe-slagelse.dk

Randi Terp

Tlf.:/MobilePay - 30 86 14 57

Jeg hedder Randi, og jeg er uddannet yogalærer ved Karen Loy Aronson. Jeg dyrkede yoga i 8 år, inden jeg tog min uddannelse.

Mit ønske er at give dig et pusterum midt i din travle hverdag. Med nogle enkle redskaber fra yogaen, vil jeg vise dig, hvordan vi kan drage fordel af at vende opmærksomheden indad og skabe balance imellem krop og sind. Med yogaen kan vi komme tilbage til os selv, og vi får en fysisk og mental velvære. Et overskud til at gribe nye udfordringer an.

Daniel Petrovic 

Tlf.: 22 94 85 69  MobilePay 99908 ForeverKaren
Jeg er uddannet kropsterapeut hos Body Self Developments System ( Body SDS) siden 2004. 
Jeg har i 2020 taget yoga uddannelse hos Karen Loy Aronson i Slagelse. 
I kropsterapeutisk grundtræning kombinerer jeg både min erfaring som terapeut, fysisk træner og yogalærer.  
Læs mere om mig på danieltreatments.com

Sabrina Dalsø

Tlf./MP: 60103785

Jeg hedder Sabrina og jeg har dyrket yoga siden 2007. Jeg har en certificeret 200- timers yin yoga uddannelse og overbygning fra yin til yang. Derudover er jeg uddannet sundhedsrådgiver/kostvejleder med speciale i vægttab.
Min start med yin yoga var i 2019, da jeg var igennem et stress-forløb. Yin yogaen hjalp med at finde ro i krop og sind- jeg lærte også at kunne mærke min egen krop bedre. Det er nogle af de ting jeg gerne vil give videre i min undervisning; ro i kroppen og mærk din egen krop bedre. Jeg er altid klar med et smil på mine klasser.